Sommerlejr

 

Sommerlejr for udsatte børn fra Danmark.

 

Nordjysk Humanitærhjælp har normalt tilbud om et sommerlejrophold for socialt udsatte børn i alderen 7-11 år, der ellers ikke har mulighed for at få en god oplevelse i sommerferien. Lejren plejer at ligge i uge 29.

 

Se nærmere under "Om foreningen > Nationalt."

 

Der vil under opholdet være diverse aktiviteter – heldagsture ud i landet – halvdagsture ud i landet – ture til stranden - ture i skoven, og ikke mindst det sociale samvær. Vi lægger vægt på, at det enkelte barn, hvis behovet er der, kan få en god kontakt til den voksne.

 

Lejropholdet er selvfølgelig uden egenbetaling, og alle udgifter under lejropholdet betales af Nordjysk Humanitærhjælp.

Der er plads til ca. 25 børn på lejren. Der vil være tilstrækkelig erfarne hjælpere døgnet rundt. Hvis I ønsker at gøre brug af vores tilbud, beder vi om tilmelding snarest mulig til formanden (kontaktoplysninger under bestyrelsen), som formidler kontakten videre til de ansvarlige for lejren.

Lejren henvender sig specielt til børn, der har brug for en opmuntring i hverdagen. Vi er bedst til børn, der har brug for kærlig omsorg og god voksenkontakt. Lejren er ikke beregnet på børn med voldsom adfærd.

 

Lejransvarlig og hjælpere har næsten alle erfaring i arbejde med børn og unge. Enkelte hjælpere på lejren har også pædagogisk uddannelse.

 

Såfremt det måtte ønskes, vil en repræsentant fra kommunen være velkommen til at besøge lejren. Ring blot i forvejen, så vi er ”hjemme” i lejren.

 

Ved yderligere oplysninger kan man kontakte formanden.

 

Bamsefest