Medlemsskab

Medlemsskab koster 150 kr. om året for enkeltpersoner. Man kan tegne familiemedlemsskab for hele husstanden for 225 kr. Ved familiemedlemsskab beder vi om navne på alle personer i husstanden. Det har betydning for os, når vi skal søge tilskud fra visse fonde.

Indmeldelse sker ved at indbetale kontingent på en af foreningens konti. Man skal huske at opgive navn, adresse, gerne telefonnummer. Hvis man har e-mail vil vi også gerne have e-mail-adressen. Det gør det nemt for os at kontakte medlemmerne. Samtidig med, at man indbetaler, vil det være praktisk, hvis man sender en mail til formanden med oplysningerne (formand@njhh.dk). Dette for at undgå fejl.

Bank: reg. 3724 konto 0004 084 438; Giro: 408 4438

Hjælp os med at hjælpe andre! Din hjælp gør en forskel! Sammen kan vi gøre mere!

4 russiske drenge leger med computerne.