Forside

Tlf. +45 61 42 62 02 / +45 60 87 66 93

Velkommen til Nordjysk Humanitærhjælps officielle hjemmeside.

Foreningen er en landsdækkende privat organisation, som er politisk og religiøst uafhængig.

Foreningen arbejder både nationalt og internationalt.

Nordjysk Humanitærhjælp arrangerer lejre for danske børn fra socialt dårligt stillede familier. Lejrene afholdes i skolernes sommerferie, og giver børnene mulighed for en ferie, som de ellers ikke ville kunne få. I løbet af den uge børnene er hos os, møder de nye venner, og kommer på udflugter i sommerlandet.

Nordjysk Humanitærhjælp inviterer også hvert år ca. 50 russiske børn og 4 ledere til Danmark på sommerferie. De kommer fra private hjem fra 2 forskellige byer, som er placeret i det område, der blev (og stadig er) meget forurenet efter atomkraftulykken i Tjernobyl. Børnene er her i 3 uger i juli måned. De bor hos værtsfamilier jævnt fordelt over hele landet.

Hjælp os med at hjælpe andre! Din hjælp gør en forskel! Sammen kan vi gøre mere!

_________________________________________________________________________________________

Sidste nyt:

Websiden har fået ny webmaster 25/9

Nyhedsbrev nr. 4 2017 er nu online og kan læses her.

Vigtigt nyt: Der indkaldes til stiftende generalforsamling i Nordjysk Humanitærhjælp Køge lokalafdeling Lørdag d. 4 November kl. 13:00.

For at styrke foreningen og øge vores muligheder for at komme ud til befolkningen, starter vi en underafdeling på Sjælland. Afdelingen vil komme til at fremstå som en selvstændig underafdeling af Nordjysk Humanitærhjælp, men med hovedsæde i Køge kommune. Afdelinger vil dække Sjælland og Lolland/Falster og tilhørende øer.

Generalforsamlingen vil foregå i Borup Kulturhus, Møllevej 2, 4140 Borup. Dagsorden for mødet samt vedtægter for afdelingen vil kunne findes her. Mødet vil være åbent for alle interesserede, også nuværende medlemmer af Nordjysk Humanitærhjælp.

Indkaldelsen vil blive offentliggjort i diverse medier, men spred endelig budskabet til venner og bekendte på Sjælland og øerne.

Sommerlejr 2017: Blev afholdt i uge 29. Billeder vil snart kunne findes her på siderne. Der blev også lavet et nyhedsindslag på TV2 Øst med fokus på de Russiske feriebørn. Se indslaget på TV2 Øst's hjemmeside her.

Besøg fra Rusland sommeren 2017: Børnene ankom lørdag d.8/7 og rejste hjem lørdag d. 29/7. Skulle nogen have billeder og/eller beretninger fra opholdet, må i meget gerne sende dette til webmaster@njhh.dk

Den nyeste PR-folder kan downloades her.

Siden er opdateret 20/10 2017