Russisk leder skriver - 2

 

En russisk leder skriver:

 

Kære Venner! Kære Værtsfamilier, Kære Medlemmer og ledere af Nordjysk Humanitærhjælp.

 

Jeg er gruppeleder for Tjernobyl børn fra Novozybkov Region. Jeg vil gerne give Dem min hjerteligste tak fra alle børn, som har været i Danmark. Danmark er, mener jeg, det skønneste land i verden. På landkortet er det lille, men jeg har rejst så meget rundt i Danmark, lært så mange mennesker at kende og set, hvor stor jeres land er, hvor skøn naturen er, hvor skøne byerne er.

 

Det er et paradis, et paradis for de mennesker, der er født her, ikke kun på grund af landskabet, men også på grund af det danske socialsystem.

 

Overalt er der en høj ”Meget høj” levestandard, Alle mine venner siger, at det er dansk standard.

 

De mennesker, der har modtaget russiske børn i deres familier, de er storslået, de er hjertevarme, de giver børnene så megen opmærksomhed, så meget kærlighed! Det er svært og anstrengende at få et barn, og dette barn forstår ikke et ord dansk. Man må have stor tålmodighed og et stort hjerte! Jeg har ringet til alle børn, og alle børn sagde: ”Tak”, alting er så dejligt”.

 

Jeg vil også sige lederne af Nordjysk Humanitærhjælp vores dybtfølte tak – for jeres ansvar, for jeres tålmodighed, for jeres opmærksomhed for vore problemer, for børnenes problemer i Rusland og for ældre menneskers problemer. En skam, at jeg ikke kan skrive så meget, som jeg vil!

 

Jeg har oplevet så meget af jeres skønne land, og vil sende en hjertelig hilsen til alle mennesker, der var så venlige mod os, og som er så hjælpsomme.

 

Med kærlighed og taknemlighed fra lederen og alle Tjernobyl børn i Novozybkov Region.

 

Sina Gubarjewa